Szegi Medical logo header

Mondjon búcsút a narancsbőrnek!

Úgy érzi, semmi sem használ a narancsbőr ellen? Minden krém és kezelés kidobott pénz volt?

Próbálja ki az innovatív Venus Legacy kezelést és szabaduljon meg zavaró narancsbőrétől a legmodernebb technológiával!

Miben más a Venus Legacy kezelés?

  • Zsugorítja a sejtek méretét
  • Feszessé varázsolja a bőrt
  • Erősíti a gyenge szöveteket
  • Elősegíti a kollagéntermelést

Így végre Ön is megszabadulhat zavaró narancsbőrétől!

Hogyan működik az egyik legmodernebb technológiákat használó Venus Legacy gépünk?

  • multipoláris rádiófrekvencia
  • VariPulse (vákuum) technológia
  • Real-Time hővisszacsatolás
  • PEMF (pulzáló elektromágneses mező)
alakformalas

Próbálja ki most 55.000 Ft helyett csupán 25.000 Ft-ért!

Próbálja ki most Venus Legacy narancsbőr-kezelésünket hátsó comb + fenék területre 55.000 Ft helyett csupán 25.000 Ft-ért!

A kezelés ellenjavallatai

Amennyiben a kezelni kívánt felületen akut gyulladás, fertőzés áll fenn, a páciensnek degeneratív neurológiai betegsége, jelenlegi vagy múltbéli rákbetegsége, beültetett szívritmus-szabályozója, szabályozatlan pajzsmirigy-rendellenessége van, várandós vagy IVF-kezelés alatt áll, vagy a kezelt területen visszér, fém vagy szilikon implantátum található, úgy a Venus Legacy narancsbőrkezelés nem vehető igénybe.

A Venus Legacy narancsbőrkezelés lépései

A kezelni kívánt bőrfelületre speciális gélt kenünk a fertőtlenítést követően. A kezelés alatt az eszköz kezelőfejét laza, körkörös mozdulatokkal mozgatjuk a kezelendő bőrfelületen, majd a kezelést követően eltávolítjuk a felhelyezett gélt. Specialistáink a kezelés során a hő- és szívóerőszintet könnyedén tudják állítani úgy, hogy páciensünk számára a legmegfelelőbb legyen.

A kezelés 30-90 percig tart, fájdalommentes, kényelmes és biztonságos, valamint bizonyítottan végezhető minden bőrtípuson és -tónuson. Két kezelés között egy hét szünetet szükséges kihagyni.

A kívánt eredmény elérésére körülbelül 8-10 alkalom szükséges, ez egyénenként eltérő lehet, valamint függ a kezelendő terület állapotától is. Specialistánk a konzultáció során tájékoztatja pácienseinket arról, hogy várhatóan hány alkalom szükséges a kívánt eredmény eléréséhez, de egyéb kérdésekben is rendelkezésre állnak.

Hívjon minket időpontért, vagy kérjen visszahívást! 06-1-416-9994