szegi medical center, dianostic tests, aesthetic treatments, specialist clinics

Narancsbőr Akció Morpheus8

Ismerd meg a Morpheus8-at!

Mert narancsbőrkezelésben nem ismerünk lehetetlent!

A legmakacsabb cellulit sem jelent gondot!

Ha már mindenben csalódtál, és úgy érzed, hogy a piacon elérhető narancsbőrkezelések nem hozzák azokat az eredményeket, amiket várnál, gondold újra!

Bemutatjuk a Morpheus8 narancsbőrkezelést!

Morpheus8 narancsbőrkezelés

Ajánlataink:
  • Combra
  • 1 alkalom 399 990 Ft
  • 3 alkalom 999 990 Ft
  • Fenékre
  • 1 alkalom 299 990 Ft
  • 3 alkalom 799 990 Ft
  • Combra és fenékre
  • 1 alkalom 594 990 Ft
  • 3 alkalom 1 439 990 Ft

A Morpheus8 előtt és után

A Morpheus8 Kim Kardashian egyik kedvenc alakformáló és bőrmegújító kezelése, mely mikrotűs és rádiófrekvenciás energiákkal feszesíti a megereszkedett bőrt az arc és a test bármely területén.

Rólunk

Miért válaszd a Szegi Medical Centert?

A Szegi Medical Center Európa egyik legkimagaslóbb lézerközpontja, ahol Magyarország legjobb szakemberei nap mint nap azon dolgoznak, hogy visszaadják pácienseiknek a ragyogást és a gondtalanságot. A klinika korszerű, csúcstechnológiával felszerelt környezetben vár minden kedves érdeklődőt Budapest szívében, az V. kerületben.

A diagnosztikai szolgáltatásoktól kezdve a szépészeti beavatkozásokig minden megtalálható a Szegi Medical Centerben, hazánk legkiválóbb orvosaival, akik elkötelezetten segítenek abban, hogy pácienseik a legjobb önmaguk lehessenek.

Hogy működik a Morpheus8?

Ne hagyd, hogy a cellulit beárnyékolja a nyaradat!

A Morpheus8 egy forradalmian új bőrmegújító eljárás, mely rádiófrekvenciás energiák és a mikrotűs technológia segítségével célozza meg a problémás területeket, így narancsbőr ellen is igen hatékony.

A Morpheus8 narancsbőrkezelés során a bőrfelületen mikroméretű tűszúrásokat ejtünk, a rádiófrekvenciás energia pedig a bőr mélyebb rétegeiben fejti ki zsírbontó (zsírsejtek méretét csökkentve) és bőrfeszesítő hatását: serkentve a bőr kollagén- és elasztintermelését megemeli a megereszkedett területeket, kiegyenlíti a bőregyenetlenségeket, feszesíti a megereszkedett bőrt.

 

Koppints a csempékre a leírások megjelenítéséhez!

Ők is velünk készültek fel a bikiniszezonra:

Ne engedd, hogy a cellulit beárnyékolja a nyarad!

Jelentkezz be konzultációnkra, és hagyd, hogy a Szegi Medical segítsen!

Siess, mert limitált ajánlataink csak júlis 31-ig érvényesek!

Siess, mert limitált ajánlataink csak június 
30-ig érvényesek!

Szegi Medical logo header

Ne bízd a véletlenre a nagy napot, kérj visszahívást egy ingyenes konzultációra és garantáljuk, hogy az esküvődön minden szem rád fog szegeződni!