szegi medical center, dianostic tests, aesthetic treatments, specialist clinics

Narancsbőr

Narancsbőrkezelés

egyedülálló géppark

Európa vezető lézercentrumaként többek között ilyen gépekkel dolgozunk a te szépségedért, mint: Alma Lasers, Hydrafacial®, Cocoon Medical

kedvező árak

Folyamatos akciókkal és kedvező ajánlatokkal támogatjuk álmod megvalósitását.

Részletfizetési lehetőség!

szakértő csapat

Szakorvosaink nagy tudással és több éves tapasztalattal rendelkeznek szakterületükön, minden kérdésedre örömmel válaszolnak, hogy te a legjobbat kaphasd.

maximális figyelem

Bármilyen kérdés, kérés esetén örömmel állunk rendelkezésedre.

Nálunk nincs lehetetlen, keress minket bizalommal.

Probléma leírása

A narancsbőr (orvosi nevén cellulit) a nők 90%-át, illetve a férfiak 10%-át érinti. Testalkattól, életviteltől függően bárkinél kialakulhat. Általában sport, diéta, masszázs és cellulit elleni krémek használata után sem szűnik meg. Mi olyan megoldást kínálunk a narancsbőr ellen, amely valóban hatásos mindenki számára. Kombinált narancsbőr elleni kezelésünkkel vendégeink nagy többsége már a 3. alkalom után elérte a kívánt eredményt.
A Szegi Medical Center legmodernebb technológiai képességekkel rendelkező zsírbontó és bőrfeszesítő készülékeivel minden egyéni igényt lefedünk. Az eredmény garantált, a hatékonyabb és testreszabott kezelések hosszabb ideig tartó, centiméterekben mérhető eredményeket biztosítanak.
A Szegi Medical Centerben egy mindenre kiterjedő konzultációt követően bizonyos kezelések esetén lehetőséget biztosítunk egy próbakezelésre is, hogy megtapasztalhassa egyedülálló készülékeink hatékonyságát.

Kezelés lényege

A csúcskategóriás készülékeink innovatív tulajdonságai lehetővé teszik a személyre szabott bőrfeszesítő és zsírbontó kezelések elvégzését, akár a testtájanként különböző készülékek alkalmazásával, melynek következtében rövid idő alatt, célzottan, a megfelelő módon és szövetmélységben történik a fájdalommentes eljárás.
Kezeléseink narancsbőr elleni hatása a rádiófrekvenciás és kavitációs technológiában rejlik, melyek a bőr- és zsírszövetbe hatolnak. Az ultrahang serkenti a zsírszövet anyagcseréjét, valamint csökkenti a zsírsejtek méretét, a rádiófrekvenciás hullámok pedig bőrfeszesítő hatást váltanak ki a kollagénrostok összehúzódását és termelődését serkentve.

InMode - BodyFX kezelés

A BodyFX rádiófrekvenciás energiát használó non-invazív kezelés javítja a vérkeringést, eloszlatja a hőt a mélyszövetekben, a zsírsejteket tartósan elpusztítja és feszesíti a bőrt. A BodyFX az első és egyetlen cellulitkezelő és testkontúrozó technika, melynek hatása szakértők által végzett klinikai tanulmányokkal bizonyított (a bőrben 2,5 cm mélységben 30%-os zsírsejtpusztulás és 13,7%-os új kollagénképződés).

InMode - Morpheus8 bőrfeszesítés

A forradalmian új Morpheus8 minimál invazív narancsbőrkezelés során a bőrfelületen mikroméretű tűszúrásokat ejtünk, a rádiófrekvenciás energia pedig a bőr mélyebb rétegeiben fejti ki zsírbontó (a zsírsejtek méretét csökkentő) és bőrfeszesítő hatását. Serkenti a bőr kollagén- és elasztintermelését megemeli és feszesíti a megereszkedett területeket, valamint egyenletesebbé teszi a bőrfelszínt.

Venus Legacy RF bőrfeszesítés

A Venus Legacy olyan orvostechnikai tanúsítvánnyal rendelkező eszköz, amely négy, önmagában is rendkívüli hatékonyságú technológiát (multipoláris rádiófrekvencia, VariPulse vákuum, Real-Time hővisszacsatolás és pulzáló elektromágneses mező) kombinál, ezáltal a leghatékonyabban oldja meg az olyan esztétikai problémákat is, mint a cellulit.

Miért érdemes a narancsbőrkezelést választani?

Világszínvonalú bőrfeszesítő készülékeinkkel négy szövetmélységig végezhetők a fájdalommentes és rövid ideig tartó kezelések a különbözőbb testfelületeken. A kezelések biztonságosak és hatékonyak minden bőrtípusra és- tónusra. Már egyetlen kezelést követően is azonnal érzékelhető a bőr simábbá, feszesebbé és rugalmasabbá válása, de a végleges eredményhez – az alkattól, a testtájéktól és a bőr minőségétől függően – több kezelésre lehet szükség.

Kiknek javasolt a narancsbőrkezelés?

A kezelést azoknak a 18 év feletti nőknek és férfiaknak javasoljuk, akik a kötőszöveti gyengeség miatt makacs narancsbőrrel és/vagy zsírpárnákkal küzdenek.

Területek (testrészek)

A narancsbőrkezelés az alábbi területeken alkalmazható:
 • Felkar
 • Férfiak esetében mell
 • Has
 • Hát
 • Oldalak és derék
 • Csípő
 • Fenék
 • Combok

A narancsbőrkezelés előtt

A narancsbőrkezelés előtt az alábbi teendők szükségesek:

 • A kezelés előtti két napban kerülendő a napozás, önbarnító krémek illetve a szolárium használata.
 • A kezelés napján nem javasolt a kozmetikumok (testápoló, dezodor, stb.) használata a kezelendő bőrfelületeken.

Narancsbőrkezelés előtti konzultáció

A narancsbőrkezelést egy mindenre kiterjedő konzultáció előzi meg. Specialistánk felméri az adott területeken a bőr típusát, ami alapján elkészíti a személyre szabott kezelési tervet. A konzultáció során specialistápontosan meghatározza, hogy milyen típusú kezelés, hány alkalom szükséges a kívánt eredmény eléréséhez, illetve egyéb kérdésekkel kapcsolatban készséggel áll rendelkezésre. A konzultációt követően egyeztetünk időpontot, amikor elvégezzük a kezelést.
Időpontfoglalást követően előlegszámlát állítunk ki, mely a kívánt kezelés árának 30%-át tartalmazza.
A foglalt időpontot kizárólag az előleg befizetésével tudjuk biztosítani, melyet helyben, vagy utalással legkésőbb a kezelést megelőző két munkanappal lehetséges kiegyenlíteni.
Igény esetén lehetőséget biztosítunk a konzultáció és a kezelés együttes elvégzésére, ebben az esetben pácienseink védelmében specialistánk telefonon keresik fel Önt, hogy kizárhassák a kontraindikációkat és bátran eljöhessen a kezelésre.

A narancsbőrkezelés után

A narancsbőrkezelés után az alábbi teendők szükségesek:
 • A kezelést követően a bőr kipirosodhat, de ez néhány óra alatt elmúlik, szükség esetén nyugtató krém használata javasolt.
 • A kezelés után egy napig mellőzze a szaunázást és a forró kádfürdőzést.
 • A kezelés után 5 napig tilos a napozás, illetve a szolárium használata.

A narancsbőrkezelés eredménye

Bizonyos kezelések esetében már az első kezeléssel is látványos eredmény érhető el, a bőrtextúra és a bőrfelszín egyenletesebbé és feszesebbé válhat.
A hatékonyság fokozása érdekében javasolt legalább 15 perc séta és minimum 2,5 liter víz elfogyasztása naponta, hogy a nyirokrendszer működését segítsük.

A narancsbőrkezelés ellenjavallatai és mellékhatásai

A narancsbőrkezelés nem javasolt az alábbi esetekben:
 • várandósság, IVF-eljárás, szoptatás
 • a kezelést megelőző 3 hónapban bármilyen műtét a kezelendő területen
 • a kezelést megelőző 6 hónapban izotretinoin alkalmazása
 • jelenlegi vagy múltbéli daganatos betegség és daganatmegelőző állapot
 • a kezelés ideje alatt fennálló fertőzés, gyulladás a kezelendő bőrterületen bőrproblémákra való hajlam
 • a kezelés előtt vérhígítók, antibiotikum szedése, napozás, önbarnító krém, fény- vagy bőrérzékenységet okozó szer használata a kezelendő bőrfelületen
 • a bőr fényérzékenységét fokozó gyógyszerek szedése, immunszuppresszív kezelés
 • bizonyos betegségek (például vérzékenység, kezeletlen endokrin betegségek, epilepszia, cukorbetegség, autoimmun bőrbetegségek, pajzsmirigy-rendellenesség, degeneratív neurológiai betegségek)
 • hő által stimulált betegségek (aktív herpes simplex, stb.)
 • fém vagy szilikon implantátumok, befecskendezések, visszeresség a kezelendő bőrfelületen

  Minden egészségügyi és szépészeti kezelésnek vannak kockázatai. A narancsbőrkezelés minimális kockázatait a konzultáció folyamán részletesen elmagyarázzuk pácienseinknek. Mindazonáltal természetesen mindent elkövetünk a kockázatok lehető legminimálisabbra csökkentésének érdekében.
Borika Magyar
Borika Magyar
2022-12-01
Dr Sas Andreanal jártam fiammal és párommal bőrgyógyászati kezelésen a rendelőben.Nagyon elégedett vagyok a doktornővel minden amit ajánlott pár nap alatt helyrehozta a régóta fennálló problémáinkat ezenkívül hozzáállása kedvessége és szakértelme lenyűgözött.Tobb ilyen orvos kéne.Koszonjuk az elletast.
Boglárka Kovács
Boglárka Kovács
2022-07-07
Néhány hónapja járok a Szegi Medical Centerbe. A szőrtelenítő kezelést csupán 3 hónapja kezdtem el, azonban az eredmények már most magukért beszélnek, a kezelés végeredményét pedig izgatottan várom. A szőrtelenítést mindig nagyon professzionálisan végzi kedves kezelőm: Maja, aki a kezelés közben mindig tájékoztat a kezelés menetéről, emelett mégis olyan, mintha csak egy baráti beszélgetésen vennék részt. Maja ajánlásával a Cooltech kezelést is kipróbáltam, amivel maximálisan meg vagyok elégedve. Évek óta harcoltam a makacs zsírpárnákkal a hasam területén és ennek a kezelésnek köszönhetően végre sikerült a legjobb formámat elérnem. Eleinte kissé tartottam az említett kezelésektől, de szerencsére mindig mindenről teljeskörű tájékoztatást kaptam, valamint a kezelő tanácsait mindig megfogadtam a kezeléseket követően. A klinikába lépve mindig egy elegáns, tiszta környezet fogad. A bájos recepciósok mindig nagyon kedvesek és odafigyelnek az apró részletekre is. A szépészeti kezelések mellett az éves szűrő vizsgálatokat is itt végeztem el. A vérvételt, Tünde nem csak fájdalom mentesen végezte, de az eredményt követően mindig a megfelelő tájékoztatást nyújtotta az egészségügyi állapotomról, valamint szükség esetén a megfelelő orvoshoz irányított. Dr. Sas Andrea bőrgyógyásznak köszönhetően a durva ekcémás problémám is tünetmentes mióta a Szegi Medical Centerbe járok. Nagyon örülök, hogy rátaláltam erre a klinikára és mindig izgatottan várom a következő kezelésemet.
Fukuyo Usui
Fukuyo Usui
2022-07-02
When I had consultation with them, they were really kind, patient and thorough about the detailed explanation in English! Even they tried to write down the explanations and prices of some plans i was intrigued in English, which was tremendously helpful for me. Also, even when I had to make an appointments via email and phone call, all the time the receptionists were sweet, so I was each time feeling very comfortable contacting them.
Péter Kocsis
Péter Kocsis
2022-06-13
Már többször jártunk itt, nagyon meg vagyok elégedve. Mindenkinek ajánlani tudom, mindenki nagyon kedves.
Edina Baráth
Edina Baráth
2022-05-20
A párommal érkeztem a Szegi Medical Centerbe. Tiszta szép igényes környezetbe cseppentünk, a recepciósokat külön kiemelném Zsóka és Szabolcs, nagyon kedvesen fogadtak minket, segítőkészek voltak, mindenben rendelkezésünkre álltak, még kávéval vagy igény szerint más frissítővel is megkínáltak minket érkezésünkkor. Dr Sas Andreánál jártunk, kiváló szakember, kedves,türelmes, a konzultáció során minden kérdésünkre választ kaptunk, és a kezelés során mindvégig figyelmes volt. Mindenkinek csak ajánlani tudjuk!!
Horvàth Alexandra
Horvàth Alexandra
2022-02-28
Csak jókat tudok róla mondani! Ismerős javaslatára kerestem fel a klinikát, es Dr. Sas Andreát. A Doktornőhöz egy elég komplex problémával érkeztem. Ezáltal izgultam is a vizsgálat előtt. Azonban a Doktornő az első pillanattól kezdve megnyugtató,kedves volt Velem, így a félelmem el is múlt azonnal. Minden kérdésemre részletesen és türelmesen válaszolt. Hihetetlenül jó szakember! Pár szóban jellemezve, azt mondanám, hogy precíz, alapos, lelkiismeretes, empatikus es nem utolsó sorba közvetlen! Nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek!

Hívjon minket időpontért, vagy kérjen visszahívást!
06-1-416-9994