szegi medical center, dianostic tests, aesthetic treatments, specialist clinics
morpheus 8 kezelés zsírbontás hegkezelés narancsbőr arcfeszesítés

Morpheus8

A világsztárok nagy kedvence, az első és egyetlen FDA által minősített minimál invazív mikrotűs bipoláris rádiófrekvenciát alkalmazó készüléke a Morpheus8, amely az arc kezelése mellett a testen levő zsírszövet formálására, újra strukturálására is alkalmas. A Morpheus8 többé már nemcsak a világsztárok kiváltsága, klinikánkon immár bárki számára elérhető a kezelés

Mi a Morpheus8?

A legújabb és legfejlettebb bőrápolási technológia, amely átfogó megoldást kínál a bőrproblémák kezelésére. A Morpheus8 radiofrekvencia mikroablációs eljárása célzottan hat a bőr mélyebb rétegeire, segítve a kollagén újraképződését és az arcszövetek újjászületését. A kezelések hatékonyan kezelik a ráncokat, a szárazságot és a pigmentfoltokat is, így a bőr megjelenése feszesebbé, egészségesebbé és egyenletesebbé válik.

A Morpheus8 kezelések gyorsak és biztonságosak, így nem kell sokat várni az eredmények láttán. A radiofrekvencia mikroablációs eljárás nemcsak a bőrfeszesítést segíti elő, hanem javítja a bőr állagát és tónusát is. A Morpheus8 tökéletes választás a bőrproblémák kezelésére és megelőzésére.

A Morpheus8 nemcsak a bőr állagát és tónusát javítja, hanem a bőr egészségét is támogatja. A radiofrekvencia mikroablációs eljárás serkenti a sejtek anyagcseréjét, ami segít megszüntetni a mélyebben fekvő problémákat és elősegíti az új, egészséges sejtek képződését. A Morpheus8 kezelések után a bőr úgy fog kinézni, mintha újjászületett volna.  A Morpheus8 biztosítja, hogy a bőre ragyogó és egészséges legyen, így Ön is magabiztosabb lehet a bőrében.

Milyen területeken lehet elvégezni a Morpheus8 kezelést? 

A többféle kezelési mélységnek és a négyféle kialakítású kezelőfejnek köszönhetően a Morpheus8 éppúgy alkalmas az arc újraformálására és fiatalítására meglehetősen erős lifting hatása miatt, mint a testen levő zsírpárnák és megereszkedett bőr kezelésére. Nagyszerű eredményeket érhetünk el vele akár a hason, fenéken, derékon levő zsírfelesleg csökkentésére, de a térdeken és könyéken levő megereszkedett bőr feszesítésére is kiválóan alkalmas. A foltokat kezelő és hegkezelő hatása is kiemelkedő, csodákat művel az akné után maradt atrófiás hegekkel, valósággal rekonstruálja a szöveteket! 

A leggyakoribb testrészek a következők: 

  • Arc és nyak 
  • Has 
  • Térdek és combok 
  • Dekoltázs 
Hány kezelésre van szükség? 

Zsírbontás esetén egyéni felmérést követően állítható fel a kezelési terv, általában 3 alkalmat javaslunk. A kezelések között célszerű 6-8 hetet várni a zsírsejtek kiürülése érdekében. 

Arckezelés esetén 1-3 alkalmat javaslunk a látványos eredmény eléréséhez, az alkalmak száma nagyban függ a páciens bőrének állapotától, egyéni reakcióktól. 

Az arckezelések között minimum 1 hónap szünet tartása javasolt, azonban célszerű akár a 6 hetet is kivárni a fokozott kollagéntermelés beindulásához. Klinikai tanulmányok bizonyítják, hogy a Morpheus8 kezeléseket követően még további egy éven keresztül is fokozott kollagéntermelés figyelhető meg a bőrben. Judy Murray kiváló példánk arra, hogy bár lassan alakulnak ki az eredmények, azonban azok annál látványosabbak és tartósak. 

Stria kezelésekor fontos megemlíteni, hogy az eredmények nem lesznek 100%-osak, hiszen a már megtört, megszakadt bőrt nem lehetséges az eredeti állapotára visszaállítani. A striák mérete és felszíne egyértelműen csökken és javul, a bőrkép egységesebb lesz, a striák elhalványodnak. A kezelések száma egyénfüggő. 

Narancsbőr kezelésekor szintén egy meghatározó tényező a narancsbőr aktuális fokozata/súlyossági foka, az elhelyezkedése is. Itt is egyéntől függően változhat a kezelések száma. A megfelelő táplálkozás, mozgás és életvitel sokat javítanak a kezelés kimenetelén, az utóápolási tanácsok betartása növeli az eredmények kialakulását. A kezelések között célszerű 4-8 hetet várni. 

Mikor látható a kezelés eredménye? 

Mivel a kezelés a test öngyógyító folyamatait indikálja, a kezelés eredménye 4-6 hét után kezd látványossá válni. Mindazonáltal a fokozott kollagéntermelés még egy éven keresztül megfigyelhető, így a javulás folyamatos.

Morpheus8 kezelési terv: 
  • előzetes konzultáció: egyéni felmérés, ahol megvizsgáljuk a páciens alkalmasságát, kizárjuk a kontraindikációkat, egyedi kezelési tervet állítunk fel 
  • érzéstelenítés: helyi érzéstelenítést alkalmazunk a kezelés megkezdése előtt 30 perccel, hogy minimálisra csökkentsük a diszkomfortérzetet 
  • kezelési idő: a Morpheus8 kezelési ideje testtájanként eltér, átlagosan 20-40 percet vesz igénybe 
  • rögtön a kezelés után: a páciensek enyhe pirosságot, irritációt észlelhetnek a kezelt területen 
  • utóápolás: a konzultáción megbeszéltek szerint nagyon fontos a megfelelő utóápolás, a megfelelő krémek és fényvédők használata 
Gyakori kérdések:

A Morpheus8 egy non-invazív vagy minimál invazív kezelés? 

Sokszor tévesen non-invazív kezelésként tüntetik fel a Morpheus8 kezelést. 

A kezelés során nem történik sebészi bemetszés, ugyanakkor mikrotűk penetrálnak a bőr különböző mélységeibe, így minimál invazívnak tekintendő. 

A Morpheus8 kezelések személyre szabhatóak? 

Mi, a Szegi Medical Centernél minden kezelést vagy kezeléssorozatot személyre szabunk, hiszen így érhetőek el a vágyott eredmények. A Morpheus8 esetében a megfelelő kezelőfej kiválasztása, a kezelések száma, a kezelési mélység és a rádiófrekvencia beállítása is a páciens egyedi igényeihez van igazítva. 

Az arc összes területe kezelhető Morpheus8-tel? 

Az arc bármely olyan területe kezelhető, ahol finom- vagy mélyráncok, hegek, vagy feszesíteni, vitalizálni kívánt terület található. 

Hogyan tudom maximalizálni az eredményt? 

A Morpheus8 kezelés maximalizálása érdekében nagyon fontos a megfelelő minőségű és rendszerességű fényvédő krém használata, a direkt UV sugárzás elkerülése, a megfelelő táplálkozás és folyadékbevitel, a dohányzás kerülése. 

 

Van kockázata a Morpheus8 kezelésnek? 

Minden egészségügyi és szépészeti kezelésnek vannak kockázatai. A Morpheus8 kockázatait a konzultáció folyamán részletesen elmagyarázzuk pácienseinknek. Mindazonáltal természetesen mindent elkövetünk a kockázatok lehető legminimálisabbra csökkentésének érdekében. Pácienseink igen jelentős része ítéli úgy, hogy a kezelés várható eredménye messzemenőkig felülmúlja a kockázatokat. 

Hogyan készüljek a Morpheus8 konzultációra? 

Minden esetben arra biztatjuk pácienseinket, hogy a konzultációra határozott elképzeléssel érkezzenek, pontosan mit szeretnének elérni, mi a kívánt eredmény. Ami mindemellett nagyon fontos, hogy egy részletes listával érkezzenek arról, hogy milyen gyógyszereket, gyógyszerkészítményeket szednek vagy használnak. Kiemelten fontos a kezelendő területen korábban végzett beavatkozások részletezése is, hiszen a tűk és rádiófrekvencia együttes alkalmazása befolyásolhatja a korábbi beavatkozások eredményét. A bőrápolási szokások, rutinszerűen használt készítmények listája is segítségünkre lesz a személyre szabott beállítások megválasztásában. Tapasztalataink azt mutatják, hogy a pácienseink, akik pozitív attitűddel és reális elvárásokkal érkeznek hozzánk, azok, akik maximálisan elégedetten távoznak. 

 

Miért a Szegi Medical Centert válasszam a Morpheus8 kezelésemhez? 

Amennyiben Morpheus8 kezelést szeretne igénybe venni, minden esetben győződjön meg arról, hogy megfelelő tapasztalattal, szakmai háttérrel rendelkező szakemberhez fordul. Mi a Szegi Medical Centerben minden esetben a pácienseinket tartjuk szem előtt. Megbízható orvosi háttérrel rendelkezünk, tudásunkat, egyedi protokolljainkat neves nemzetközi trénereknek, orvosoknak köszönhetjük. Büszkén jelentjük ki, hogy elsőkként tanulhattuk meg az országban a Morpheus8 kezelés fortélyait, jelentős tapasztalatot és elégedett pácienst halmozva fel. Megbízható beszállítóinkkal évek óta együttműködünk, hiszen nagyon fontos, hogy a kezelés valóban a géphez tartozó steril, arannyal bevont tűkkel történjen, és pácienseink a maximális minőséget kapják! 

Miben más a Morpheus8 a többi hagyományos mikrotűs kezeléshez képest? 

A hagyományos mikrotűs kezelésekkel szemben a Morpheus8 applikátorán állítható mélységű, arannyal bevont apró orvosi tűk találhatóak, melyek rádiófrekvenciát bocsátanak ki. Az arany bevonat azért nagyon fontos, mert a különböző műanyaggal bevont mikrotűkhöz képest az arany antimikrobális tulajdonsága révén megakadályozza a kezelés során előfordulható fertőzések kialakulását. A mikrotűk kontrollált mikrosérüléseket okoznak a bőrben így beindítva az elasztin és kollagéntermelést, míg a szövetekbe juttatott rádiófrekvencia serkenti azok termelődését. A két technológia kombinációja egy igazi lórúgás a feszesítés és rejuvenáció elősegítésére. A Morpheus8 kezelés esetében több mélységet tudunk kezelni, amely a hagyományos módszer hiányossága. Az egyedi kezelőfejnek köszönhetően nincs kimaradt, lefedetlen terület. 

 

Mikor sminkelhetek a kezelés után? 

Mivel a felépülési idő minimális, így a kezelés után már 3 nap után lehet sminkelni. 

Lehet kombinálni más kezelésekkel? 

Természetesen a Morpheus8 kezelés is kombinálható más kezelésekkel. 

Nemzetközileg bevett szokás, hogy a különböző szépészeti beavatkozások előtt a páciensek HydraFacial kezelést vesznek igénybe, mely letisztítja, hidratálja a bőrt a későbbi szépészeti beavatkozást még eredményesebbé, látványosabbá téve. 

A Morpheus8 kezelést követően lehetőség van különböző orvosi tisztaságú hatóanyagokat, boostereket juttatni a bőrbe, esetleg gyógyulást követően más non-invazív lézeres kezelésekkel kiegészíteni a kezeléssorozatot. A konzultáció során az igényekhez, célokhoz igazítva ajánlunk kiegészítő kezeléseket. 

 

Mi a rádiófrekvencia haszna a Morpheus8 kezelés során? 

A frakcionált rádiófrekvencia ránccsökkentő, elasztin és kollagéntermelő hatása tudományosan bizonyított. A két technológia együttes használatának köszönhetően érhetők el olyan eredmények, melyek más minimál invazív kezeléssel nem lehetségesek. 

 

Milyen sztárok járnak Morpheus8 kezelésre? 

A Morpheus8 kezelés a sztárok világában sem maradt észrevétlen. Többek között olyan nemzetközi hírességek esküsznek erre az eljárásra, mint Kim Kardashian aki egyenesen a Morpheus nagykövete lett, Jessica Simpson, Faye Tozer, Judy Murray, akinek az átváltozása hihetetlen vagy akár Amanda Holden. 

Hialuronsavas töltés vagy botox után lehet Morpheus8 kezelésre jönni? 

Természetesen nem kizáró tényező, azonban tisztában kell lennünk a töltés utáni szabályokkal. 

Hialuronsavas töltés esetében legalább 3 hónapot várni kell a Morpheus8 kezelés megkezdése előtt. Ez alól kivételt képez a szájfeltöltés. 

Botox esetében minimum 2 hét kihagyás szükséges a Morpheus8 kezelés előtt. Azon pácienseinknek, akik még nem vettek részt töltésen vagy botox kezelésen javasoljuk, hogy a Morpheus8 után végezzék ezeket a beavatkozásokat. 

 

Elég lehet egy Morpheus8 kezelés is? 

A kezelés előtti személyes konzultáció során Specialistáink felmérik a bőr állapotát és ennek megfelelően állítják fel a személyre szabott kezelési tervet. Bizonyos esetekben elég lehet akár egy kezelés is, ez azonban teljesen egyén- és reakciófüggő. 

egyedülálló géppark

Európa vezető lézercentrumaként többek között ilyen gépekkel dolgozunk a te szépségedért, mint: Alma Lasers, Hydrafacial®, Cocoon Medical

kedvező árak

Folyamatos akciókkal és kedvező ajánlatokkal támogatjuk álmod megvalósitását.

Részletfizetési lehetőség!

szakértő csapat

Szakorvosaink nagy tudással és több éves tapasztalattal rendelkeznek szakterületükön, minden kérdésedre örömmel válaszolnak, hogy te a legjobbat kaphasd.

maximális figyelem

Bármilyen kérdés, kérés esetén örömmel állunk rendelkezésedre.

Nálunk nincs lehetetlen, keress minket hétköznapokon.

Hívjon minket időpontért, vagy kérjen visszahívást!
06-1-416-9994