szegi medical center, dianostic tests, aesthetic treatments, specialist clinics

Karrier a Szegi Medical Centernél

Veled együtt ragyoghatunk igazán!

Csatlakozz a csapatunkhoz, és légy részese egy olyan élménynek, amely megváltoztatja az emberek életét! Az önbecsülés és a boldogság a legjobb smink, ezért szenvedéllyel és odaadással dolgozunk minden nap annak érdekében,  hogy minnél több elégedett mosolynak lehessünk mi is a része. Az egészségügy és szépségiparban egyedülálló lehetőségeket kínálunk és a jelenleg elérhető  legújabb és legjobb technológiával dolgozunk. Klinikánk személyre szabott megoldásokat kínál minden ügyfelének, ezért a szakembereinknek sok lehetőséget adunk arra, hogy kreativitásukat és tapasztalataikat kamatoztassák. 

5 érv, ami miatt érdemes hozzánk csatlakoznod!

Támogató csapat

Büszkék vagyunk támogató és összetartó csapatunkra ahol ha nyitott és befogadó vagy, a személyes és szakmai fejlődésed is garatnált.

Innovatív technológiák és módszerek

Az egészségügyben és szépségiparban minden nap változások történnek, így mi mindig naprakészek vagyunk az új technológiák és módszerek terén.

Biztonság és stabilitás

A világ folyamatosan változik és sok a kiszámithatatlan tényező, mi mégis stabil alapokon állunk több mint tíz éve, melletünk bátran tervezheted a jövődet.

Versenyképes jövedelem

Felismerjük és megbecsüljük az értéket képvielső emberek. Célunk, hogy kollegáink hosszú távon tudják építeni karrierjüket nálunk.

Szakmai fejlődési lehetőségek

Fontos számunkra, hogy kollegáink és szakembereink mindig napra készek legyenek így nagy hangsúlyt fektetünk a folyamatos szakmai támogatásra és tanulmányokra.

Nézd meg, milyen lesz az új munkahelyed

Számunkra fontos, hogy az alkalmazottaink motiváltak és elkötelezettek legyenek, ezért olyan munkakörnyezetet biztosítunk, amely bátorítja a személyes és szakmai fejlődést, a csapatmunkát és az együttműködést. Munkaterületeink a legmodernebb eszközökkel és gépekkel vannak felszerelve, hogy biztosítsuk a munkavállalók magas színvonalú munkavégzését. 

Ahogy a kollegák látják

Nyitott pozícióink

Recepciós

Európa egyik kimagasló lézer-, beauty- és orvosi központjaként, szeretettel várjuk új kollégánkat az ügyfélszolgálati csapatába. Ha elhivatottságot érzel a recepciós munkakör iránt, akkor itt a helyed!

Feladataid közé fog tartozni a vendégek és páciensek fogadása, kiszolgálása és időpontfoglalásuk kezelése. Fontos szerepet játszol majd az orvosokkal és kozmetikusokkal való kapcsolattartásban, valamint részt veszel a számlázásban, kasszakezelésben és panaszkezelésben. Emellett a kapcsolódó adminisztratív feladatok is a te felelősséged lesz majd.

Várunk egy fiatalos, dinamikus személyt, aki kedves és megnyerő kommunikációs stílussal rendelkezik. Fontos számunkra, hogy megbízható, precíz és jól szervezett munkatárs legyél. Előnyt jelent de nem kitétel, ha rendelkezel tapasztalattal az ügyfélszolgálat területén, de ha motivált vagy és szívesen tanulsz új dolgokat, akkor nálunk lehetőséged nyílik szakmai fejlődésre.

Amit kínálunk számodra:

 • belvárosi, könnyen megközelíthető, exkluzív klinika (V. kerület),
 • kedves, barátságos, segítőkész csapat,
 • folyamatos képzések,
 • változatos feladatkör,
 • versenyképes fizetés.

Amit várunk tőled:

 • a beauty és az orvosi világ iránti komoly érdeklődés,
 • pontosság, precizitás, kiemelkedő helyesírás,
 • elhivatottság és alázat a feladatok iránt,
 • terhelhetőség, rugalmasság,
 • angol és magyar nyelven való szóbeli és írásbeli magasszintű kommunikáció, (a magabiztos angolnyelvtudás a munkakör betöltéséhez elengedhetetlen)

Előnyt jelent:

 • ha van tapasztalatod az esztétikai és az egészségügy területén,
 • bármilyen további idegennyelv tudás.

Munkavégzés helye:

1052 Budapest Haris köz 5.

Ha felkeltettük érdeklődésedet, várjuk fényképes önéletrajzodat az alábbi e-mail címre:

[email protected]