szegi medical center, dianostic tests, aesthetic treatments, specialist clinics

InMode Morpheus8 hegkezelés

Forradalmian új technológia a hegkezelésben! A Morpheus8 rádiófrekvencia és mikrotűs eljárás segítségével segít a bőrön kialakult hegek eltüntetésében.

A kezelés során a rádiófrekvenciás energia egyenletesen melegíti fel a bőr mélyebb rétegeit, serkenti a kollagén- és elasztintermelést, mely során a bőr feszesebbé válik, a pórusok csökkennek, az egyenetlen bőrfelszín kisimul, a hegek pedig elhalványulnak.

hegkezeles

InMode Morpheus8 hegkezelés árai

[table “” not found /]


Az árváltoztatás jogát fenntartjuk! Az árlistában feltüntetett árak tartalmazzák az ÁFA-t.

Foglaljon időpontot!

Nálunk mindent megtalál egy helyen - az esztétikai kezelésektől kezdve, a szakrendeléseken át, egészen a diagnosztikai vizsgálatokig. Jöjjön el hozzánk konzultációra!

Mit kell tudni az InMode Morpheus8 hegkezelésről?

A Morpheus8 hegkezelés szinte fájdalommentes, a kezelés előtt alkalmazott helyi érzéstelenítésnek köszönhetően éles fájdalmat nem tapasztal páciensünk.

A kezelést követően enyhe bőrpír, duzzanat vagy hámlás előfordulhat. A hidratálás nagyon fontos a kezelés után, valamint javasolt néhány napig kerülni a sminkhasználatot és a közvetlen napsugárzást.

Általában három hét elteltével számolhatunk a kezelés pozitív hatásainak megjelenésével, a végső eredmény 1-3 kezelést követően érhető el, melynek hatása körülbelül egy évig áll fenn.

Jöjjön el hozzánk konzultációra!

A konzultáció során képzett tanácsadó kollégánk alkalmassági tesztet végez, felméri az Ön egészségi állapotát. Emellett kezelési tervet állít fel, hogy az tökéletesen személyre szabott legyen. Kollégánk szükség esetén orvosi konzultációt javasolhat.

* a konzultáció árát, amennyiben a kezelésünket, szolgáltatásunkat igénybe veszi a Klinikánkon, beszámítjuk a kezelés, szolgáltatás árába.

Tetszik, megosztom!