szegi medical center, dianostic tests, aesthetic treatments, specialist clinics

Fiatalodj éveket műtét nélkül!

A hagyományos arcplasztikák ideje lejárt!

Tudni szeretnéd, mi a titkuk azoknak a sztároknak, akik jó pár évet letagadhatnának?
Sugárzóan feszes és fiatalos arcbőrről álmodozol, de kissé tartasz a plasztikai műtétektől?
Akkor van egy jó hírünk számodra!

Már Magyarországon is elérhető az InMode páratlan párosa, a FaceTite és a Morpheus8, melyek kombinálásával könnyedén felveheted a harcot az idő múlásával! Míg a FaceTite az áll alatt felhalmozódott zsírpárnákkal számol le, addig a Morpehus8 az arc és a nyak területén lévő megereszkedett bőrt varázsolja feszessé, mi több: eltünteti a problémásnak vélt hegeket és ráncokat is! Ezek a minimálisan invazív eljárások biztonságos és kíméletes alternatívát nyújtanak azoknak, akik műtét nélküli megoldást keresnek arcuk kontúrjainak tökéletesítésére. Bár más-más jellemzőkkel bír ez a két kezelés, közös bennük, hogy rádiófrekvenciás energiákkal újítják meg a bőr mélyebb rétegeit.

Természetes külső, gyors regenerálódás
Ezt ígérjük, ha velünk fiatalodsz!

Akik az InMode mellett döntöttek:

Paula Abdul, Kim Kardashian és Kelly Dodd. Tudod, mi a közös bennük?
 Mindannyian az InMode segítségével hozzák formába magukat!

Áraink

INMODE KEZELÉS

TOKA
540.000 Ft alkalmanként (FaceTite)
  • 2 kezelés esetén: 940.000 Ft

INMODE KEZELÉS

ARC, NYAK ÉS MELLKAS
250.000 Ft alkalmanként
  • 3 kezelés esetén: 570.000 Ft

Aki segít abban, hogy a legjobb önmagad légy

Gyakran Ismételt Kérdések

A FaceTite és a Morpheus8 első látásra nagyon hasonlóak, ám van néhány olyan fontos különbség közöttük, melyek nagy fontossággal bírhatnak a döntésedre nézve.

A Morpheus8 egy bőrmegújító kezelés, ami a mikrotűs technológia és a rádiófrekevenciás energiák segítségével célozza meg az arc és a nyak problémás területeit. Legfőbb jelllemzője, hogy magas hőmérsékleten, célzottan és egyenletesen melegíti fel a bőrt, mellyel serkenti a kollagéntermelést. Legyen szó megereszkedett bőrről, pattanásokról, ráncokról, vagy hegekről - a Morpheus8 nem ismer akadályt! A FaceTite ugyancsak rádiófrekvenciás energiákat használ, de szubdermális: ez annyit jelent, hogy apró szúrásokon keresztül juttat be hőt a bőrbe. Sokkal inkább egy zsírleszíváshoz hasonlít, ugyanis az arc területén felhalmozódott felesleges zsírt tünteti el. Viszont óriási előnye a zsírleszívással szemben, hogy feszesít is, így nem hagy maga mögött megereszkedett bőrt.

Igen, a FaceTite és a Morpheus8 nagyszerűen kiegészítik egymást, melyre számos példát lehet látni Hollywoodban is. Míg a FaceTite az áll alatti felesleges zsírral veszi fel a harcot, addog a Morpheus8 az arcon és a nyakon található megereszkedett bőrrel számol le.

A FaceTite egy maximálisan biztonságos eljárás, azonban fontos, hogy a páciens speciális fejszorító pántot viseljen a beavatkozást követő napokban (átlagosan 5 napig). A kezelés óriási előnye más drasztikusabb, műtéti beavatkozásokkal szemben, hogy minimális kockázattal érhető el látványos eredmény. Ugyanez mondható el a Morpheus8-ról is, ami bár nem teljesen fájdalommentes, még mindig kíméletesebb megoldásnak minősül a klasszikus plasztikai műtétekhez képest. Fontos, hogy a beavatkozást követően a páciens hidratálja a kezelt területet, és lehetőleg kerülje a közvetlen napsugárzást.

A FaceTite esetében akár már egyetlen kezelés is szemmel látható változásokat eredményez a bőrön, azonban 3-6 hónapnak kell ahhoz eltelnie, hogy maximálisan kifejtse hatását. Ezzel szemben a Morpheus pozitív hatásai három hét elteltével a legszembetűnőbbek, de ugyancsak 3 hónap szükséges a kívánt összkép eléréséhez.

A FaceTite esetében akár már 1 alkalom is látható változást eredményezhet, viszont egyéni adottságoktól függően akár 3-6 kezelésre is szükség lehet a kívánt eredmény eléréséhez. A Morpheus8 esetében pedig 1-3 alkalomra tehető a kezelések száma.

A FaceTite egyik legfőbb előnye, hogy mélyebben roncsolja a zsírsejteket egyéb más non-invazív rádiófrekvenciás kezeléseknél, ezért hatása éveken keresztül is tartós marad. Érdemes lehet megismételni a beavatkozást a tökéletes és hosszantartó összhatás érdekében. Ezzel szemben a Morpheus8 hatása megközelítőleg 1 évig áll fenn.

Előtte / Utána

a képek forrásai: https://inmodemd.com/

Ezért válaszd a Facetite kezelést!

– Nem kell napokig kórházban lenned: a kezelés után az otthonodban folytathatod a mindennapokat.
– Hegek és duzzanatok nélkül érheted el a kívánt eredményt
– Már a kezelés után közvetlenül is jelentkeznek pozitív változások az arcodon,

6-12 hét elteltével pedig a végleges eredményt is láthatod

az eredmény simább, feszesebb, rugalmasabb bőr!

Rólunk mondták

Jelentkezz ingyenes konzultációnkra és ragyogj minden nap!