szegi medical center, dianostic tests, aesthetic treatments, specialist clinics

Bőrfeszesítés – Új szöveg

Bőrfeszesítés

egyedülálló géppark

Európa vezető lézercentrumaként többek között ilyen gépekkel dolgozunk a te szépségedért, mint: Alma Lasers, Hydrafacial®, Cocoon Medical

kedvező árak

Folyamatos akciókkal és kedvező ajánlatokkal támogatjuk álmod megvalósitását.

Részletfizetési lehetőség!

szakértő csapat

Szakorvosaink nagy tudással és több éves tapasztalattal rendelkeznek szakterületükön, minden kérdésedre örömmel válaszolnak, hogy te a legjobbat kaphasd.

maximális figyelem

Bármilyen kérdés, kérés esetén örömmel állunk rendelkezésedre.

Nálunk nincs lehetetlen, keress minket bizalommal.

Természetes, hogy az idősödés következtében és a nagymértékű fogyás után megnyúlt, petyhüdtté vált bőr feszesítésére, formálására, valamint a zsírbontásra a különböző, egyedülálló, szabadalmaztatott technológiájú készülékeink segítségével bőre karcsúbb és feszesebb lesz fájdalmas beavatkozások nélkül.
A Szegi Medical Center legmodernebb technológiai képességekkel rendelkező zsírbontó és bőrfeszesítő készülékeivel minden egyéni igényt lefedünk. Az eredmény garantált, a hatékonyabb és testreszabott kezelések hosszabb ideig tartó, centiméterekben mérhető eredményeket biztosítanak.
A Szegi Medical Centerben egy mindenre kiterjedő konzultációt követően lehetőséget biztosítunk egy próbakezelésre is, hogy megtapasztalhassa egyedülálló készülékeink hatékonyságát.

Kezelés lényege

A csúcskategóriás készülékeink innovatív tulajdonságai lehetővé teszik a személyre szabott bőrfeszesítő és zsírbontó kezelések elvégzését, akár a testtájanként különböző készülékek alkalmazásával, melynek következtében rövid idő alatt, célzottan, a megfelelő módon és szövetmélységben történik a fájdalommentes eljárás.

Inmode - Morpheus8 bőrfeszesítés

A forradalmian új Morpheus8 bőrfeszesítő kezelés során mikroméretű tűszúrásokkal és rádiófrekvencia segítségével érjük el, hogy a bőr mélyebb rétegei felmelegedjenek, fokozódjon a bőr kollagén- és elasztintermelése, a bőrfelszín pedig feszesebbé váljon, megújuljon.

Venus Legacy RF bőrfeszesítés

A Venus Legacy egyedülálló multipoláris rádiófrekvenciás technológiával fokozható a kollagéntermelés és erősíthetők a gyenge szövetek. Biztonságosan végezhető minden bőrtípuson és bőrtónuson, az érzékenyebb területeket is beleértve.

Miért érdemes a bőrfeszesítő kezelést választani?

Világszínvonalú bőrfeszesítő készülékeinkkel négy szövetmélységig végezhetők a fájdalommentes és rövid ideig tartó kezelések a különbözőbb testfelületeken. A kezelések biztonságosak és hatékonyak minden bőrtípusra, valamint az arc, a nyak és a dekoltázs vékony és érzékeny területein is alkalmazhatók. Már akár egyetlen kezelést követően is azonnal érzékelhető a bőr feszesebbé válása, de a végleges eredményhez – az alkattól, a testtájéktól, a bőr minőségétől és a kezeléstől függően – több kezelésre lehet szükség.

Kiknek javasolt a bőrfeszesítő kezelés?

A kezelést azoknak a 18 év feletti nőknek és férfiaknak javasoljuk, akik bőre az idősödés következtében a kollagén csökkent termelődése miatt vagy a nagymértékű fogyás után megnyúlt, megereszkedett és petyhüdtté vált.

Területek (testrészek)

A bőrfeszesítő kezelések az alábbi területeken alkalmazhatók:
 • Arc
 • Toka
 • Nyak
 • Dekoltázs
 • Felkar
 • Karhajlat
 • Kézfej
 • Has
 • Hát
 • Oldalak és derék
 • Csípők
 • Fenék
 • Combok
 • Térd
 • Vádli

A bőrfeszesítés előtt

A bőrfeszesítés előtt az alábbi teendők szükségesek:
 • A kezelés előtti két napban kerülendő a napozás, illetve a szolárium használata.
 • A kezelés napján nem javasolt a kozmetikumok (testápoló, dezodor, stb.) használata a kezelendő bőrfelületeken.

A bőrfeszesítés menete

A kezeléssorozat a Venus Legacy esetén – a bőr állapotától függően – 1- 12 alkalomból áll, a kezelések között minimum egy hét szünetet kell tartani. A sorozat három hónap szünet elteltével szükség esetén megismételhető. Morpheus8 kezelés esetében – a bőr állapotától és testtájéktól függően – 1-3 alkalomra lehet szükség, a kezelések között minimum 6 hét szünetet kell tartani. A kívánt eredmény elérését követően évi egy fenntartó kezelést javaslunk.

A bőrfeszesítés után

A bőrfeszesítő kezelés után az alábbi teendők szükségesek:
 • A kezelést követően a bőr kipirosodhat, de ez néhány óra alatt elmúlik, szükség esetén nyugtató krém használata javasolt.
 • A kezelés után egy napig mellőzze a szaunázást, a forró kádfürdőzést
 • A kezelés után 5 napig tilos a napozás, illetve a szolárium használata.
 • A kezelés után 5 napig javasolt az 50 faktoros fényvédő használata a napfénynek kitett kezelt bőrfelületeken.

A bőrfeszesítés eredménye

Bizonyos kezelések esetében akár már az első kezeléssel is látványos eredmény érhető el, a bőrtextúra és a bőrfelszín egyenletesebbé és feszesebbé válik, a ráncok kisimulnak. A bőrfeszesítés pozitív hatásai kezelésenként eltérnek, ugyanakkor általánosságban elmondható, hogy 3 hét elteltével a legszembetűnőbbek, a végleges eredmény néhány hónap alatt alakul ki és körülbelül egy évig áll fenn.
A hatékonyság fokozása érdekében javasolt legalább 15 perc séta és minimum 2,5 liter víz elfogyasztása naponta, hogy a nyirokrendszer működését segítsük.

A bőrfeszesítés ellenjavallatai és mellékhatásai

A bőrfeszesítés nem javasolt az alábbi esetekben:
 • várandósság, IVF-eljárás
 • jelenlegi vagy múltbéli daganatos betegség és daganatmegelőző állapot
 • a kezelés ideje alatt fennálló fertőzés a kezelendő bőrterületen
 • kóros hegesedésre, bőrproblémákra való hajlam
 • a kezelés előtt antibiotikum szedése, napozás, önbarnító krém, fény- vagy bőrérzékenységet okozó szer használata a kezelendő bőrfelületen
 • a bőr fényérzékenységét fokozó gyógyszerek szedése, immunszuppresszív kezelés
 • bizonyos betegségek (például epilepszia, cukorbetegség, autoimmun bőrbetegségek, pajzsmirigy-rendellenesség, degeneratív neurológiai betegségek)
 • hő által stimulált betegségek (herpes simplex, stb.)
 • fém vagy szilikon implantátumok, befecskendezések, visszeresség a kezelendő bőrfelületen
 • beültetett defibrillátor/szívritmusszabályzó.

  Minden egészségügyi és szépészeti kezelésnek vannak kockázatai. A bőrfeszesítés minimális kockázatait a konzultáció folyamán részletesen elmagyarázzuk pácienseinknek. Mindazonáltal természetesen mindent elkövetünk a kockázatok lehető legminimálisabbra csökkentésének érdekében.
Borika Magyar
Borika Magyar
2022-12-01
Dr Sas Andreanal jártam fiammal és párommal bőrgyógyászati kezelésen a rendelőben.Nagyon elégedett vagyok a doktornővel minden amit ajánlott pár nap alatt helyrehozta a régóta fennálló problémáinkat ezenkívül hozzáállása kedvessége és szakértelme lenyűgözött.Tobb ilyen orvos kéne.Koszonjuk az elletast.
Boglárka Kovács
Boglárka Kovács
2022-07-07
Néhány hónapja járok a Szegi Medical Centerbe. A szőrtelenítő kezelést csupán 3 hónapja kezdtem el, azonban az eredmények már most magukért beszélnek, a kezelés végeredményét pedig izgatottan várom. A szőrtelenítést mindig nagyon professzionálisan végzi kedves kezelőm: Maja, aki a kezelés közben mindig tájékoztat a kezelés menetéről, emelett mégis olyan, mintha csak egy baráti beszélgetésen vennék részt. Maja ajánlásával a Cooltech kezelést is kipróbáltam, amivel maximálisan meg vagyok elégedve. Évek óta harcoltam a makacs zsírpárnákkal a hasam területén és ennek a kezelésnek köszönhetően végre sikerült a legjobb formámat elérnem. Eleinte kissé tartottam az említett kezelésektől, de szerencsére mindig mindenről teljeskörű tájékoztatást kaptam, valamint a kezelő tanácsait mindig megfogadtam a kezeléseket követően. A klinikába lépve mindig egy elegáns, tiszta környezet fogad. A bájos recepciósok mindig nagyon kedvesek és odafigyelnek az apró részletekre is. A szépészeti kezelések mellett az éves szűrő vizsgálatokat is itt végeztem el. A vérvételt, Tünde nem csak fájdalom mentesen végezte, de az eredményt követően mindig a megfelelő tájékoztatást nyújtotta az egészségügyi állapotomról, valamint szükség esetén a megfelelő orvoshoz irányított. Dr. Sas Andrea bőrgyógyásznak köszönhetően a durva ekcémás problémám is tünetmentes mióta a Szegi Medical Centerbe járok. Nagyon örülök, hogy rátaláltam erre a klinikára és mindig izgatottan várom a következő kezelésemet.
Fukuyo Usui
Fukuyo Usui
2022-07-02
When I had consultation with them, they were really kind, patient and thorough about the detailed explanation in English! Even they tried to write down the explanations and prices of some plans i was intrigued in English, which was tremendously helpful for me. Also, even when I had to make an appointments via email and phone call, all the time the receptionists were sweet, so I was each time feeling very comfortable contacting them.
Péter Kocsis
Péter Kocsis
2022-06-13
Már többször jártunk itt, nagyon meg vagyok elégedve. Mindenkinek ajánlani tudom, mindenki nagyon kedves.
Edina Baráth
Edina Baráth
2022-05-20
A párommal érkeztem a Szegi Medical Centerbe. Tiszta szép igényes környezetbe cseppentünk, a recepciósokat külön kiemelném Zsóka és Szabolcs, nagyon kedvesen fogadtak minket, segítőkészek voltak, mindenben rendelkezésünkre álltak, még kávéval vagy igény szerint más frissítővel is megkínáltak minket érkezésünkkor. Dr Sas Andreánál jártunk, kiváló szakember, kedves,türelmes, a konzultáció során minden kérdésünkre választ kaptunk, és a kezelés során mindvégig figyelmes volt. Mindenkinek csak ajánlani tudjuk!!
Horvàth Alexandra
Horvàth Alexandra
2022-02-28
Csak jókat tudok róla mondani! Ismerős javaslatára kerestem fel a klinikát, es Dr. Sas Andreát. A Doktornőhöz egy elég komplex problémával érkeztem. Ezáltal izgultam is a vizsgálat előtt. Azonban a Doktornő az első pillanattól kezdve megnyugtató,kedves volt Velem, így a félelmem el is múlt azonnal. Minden kérdésemre részletesen és türelmesen válaszolt. Hihetetlenül jó szakember! Pár szóban jellemezve, azt mondanám, hogy precíz, alapos, lelkiismeretes, empatikus es nem utolsó sorba közvetlen! Nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek!

Hívjon minket időpontért, vagy kérjen visszahívást!
06-1-416-9994